Om oss

SETE Fastigheter AB är ett familjeföretag som äger och hyr ut bostäder och affärslokaler i Rydaholms centrum. Thomas Eskilssons familj har ägt fastigheter på orten sedan 1980-talet men bolaget SETE Fastigheter AB startades först 1992 av Thomas, hans bror och deras föräldrar.Idag är Thomas aktiv som ägare av verksamheten. Företagets långsiktiga mål är att utvecklas med nuvarande och blivande hyresgäster i Rydaholm med omnejd.

 

Rydaholm

Våra fastigheter är belägna centralt i Rydaholm. Orten har ett stort utbud av Service med mataffär, skola, vårdcentral, folktandvård,  och apotek.

Här kan du bo till låg kostnad och pendla snabbt och enkelt med buss och tåg. Det tar exempelvis bara 12 minuter med tåg till Alvesta och 19 minuter till Värnamo. 

Läs mer om Alvesta Kommun och Värnamo Kommun.

 

Våra fastigheter

Fastigheterna ligger centralt med mycket grönområden omkring. Lägenheterna är lättillgängliga och i två av husen finns det hiss. Alla fastigheterna värms upp med hjälp av bergvärme.

Husen är byggda och renoverade på 1980- och 1990-talen av Thomas far som är byggmästare. Kontinuerlig uppfräschning och renovering sköts av SETE Fastigheter och tillsammans med lokala hantverkare.